Masia Can Oller | Preus
És una masía situada en el pueblo de Palafolls, provincia de Barcelona, en el vecindario de la Ciutadella y en la falda de la montaña del castillo. Por las características de la fachada principal, pertenece al estilo y proporciones del siglo XVII, aunque, parece probable, que su inicio fuera en él siglo XVI. El tejado es a dos vertientes, con la fachada principal a levante y en la que está la puerta redondeada y la ventana superior de piedra, que tiene una cruz de tradición gótica. It is a farmhouse in the village of Palafolls, Barcelona province, in the neighborhood of the Citadel and the slopes of the mountain castle. For the characteristics of the main facade belongs style and proportions of the seventeenth century, although it seems likely that his home was in it the sixteenth century. The roof is two sides, with the main facade on the east and there round the door and the window above the stone, which has a Creueta Gothic tradition.
palafolls,masia can oller,masia,casa rural,barcelona,farmhouse
16804
page,page-id-16804,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Tarifes Masia Can Oller 2015

TEMPORADA BAIXA

Les Sitges. 4 persones. 115€
El Graner. 4 persones. 115€
Les Corts (dúplex). 6 persones. 150€

 

Resta de l’any.

TEMPORADA ALTA

Les Sitges. 4 persones. 145€
El Graner. 4 persones.  145€
Les Corts (dúplex). 6 persones. 180€

 

Juliol, agost, setmana santa i cap d’any.

Els preus indicats són per dia i per apartament. Els preus són en euros i inclouen l’iva.
Estada mínima 2 nits. Ofertes; dies gratis14 x 12, 7 x 6, 5 x 4 (a descomptar de les nits més barates).

Taxa turística 0,45 €/dia+IVA, amb un màxim de 7 dies i estan exempts les persones de 0 a 16 anys.

A l’arribada dels clients es deixa una fiança de 100 euros per apartament, que es retorna a la sortida si no i ha cap desperfecte. El pagament s’ha de fer en efectiu, no s’accepten targetes de crèdit.

Temporada alta; juliol, agost, setmana santa i cap d’any. Temporada baixa; la resta de l’any.

No s’accepten animals.

Els apartaments